Segmen : Blog Terbaik Pilihan Saya !


Hye !
 Kali ni Gee sertai segmen dari Cik Nabila pula
Kepada sesiapa yang berminat nak join,
sila klik banner di atas untuk maklumat selanjut nya, oke ;)

Jadi, dengan bangganya diumumkan
3 BLOG TERBAIK PILIHAN GeeGee

1. Hafizzy Aziz aka Abang Apit


Blog yang paling kerap Gee kunjungi.
Agak - agak banyak yang kenal kot :)
Blog ni simple & smart ( macam Tuan dia gak )
yang penting background dia yang lawa tu ! Warna biru ~
and full of graphic blog, love it
Korang leh klik header di atas untuk ke sana ;)
banyak freebies ! leh amik kat sana .
Cepat - cepat pegi usya blog abang Apit !


2. Faizz Jamil aka Abang Pait
Haaaa, nih pula kazen abang Apit 
ramai yang kenal juga kot
Abang Faizz nih rajin blog walking
maybe semua blog dah abang Faizz terjah :P
Gee suka blog nih sebab header dia
nice laa header dia . blog abang Faizz pun kemas juga .
sejuk mata memandang . haha !
Tak percaya ? Terjah laa cepat - cepat !



Media Vogue nama blog beliau
Nih, special kes sikit, blog Melo nih
tak dak banner, nak tempek apa pula kan :)
Tak apa - apa .

Gee suka blog nih pula sebab banyak infomarsi yang hot
boleh dikatakan hot jugalah .
Yang Gempak gitu . Yang rajin membaca,
boleh usya blog beliau .
Tak akan menyesal punyaaa .

Tue sahaja laah tentang segmen ni .
Peace yoww .




Mangsa yang di tag : Aney Ileylea & Taufiqz 







- With Love, GeeGee :)

Thanks for reading ! Suka ? LIKE ja . Ngee :)

SEGMEN : Saya Suka Doodle



Yeay, join segmen abang apit lagi :)

Nama : GeeGee
Warna : Biru Gelap
* Freehair yea abang apit :P


rakan yang di tag :





- With Love, GeeGee

Thanks for reading ! Suka ? LIKE ja . Ngee :)

I Made This Just For You


Walaupun sudah hampir setengah tahun
kenangan kami tidak pernah luput
So, I made this for you all :)
boleh nonton video kat bawah nih .
Sebelum tu, tekan butang pause dulu kat sebelah kiri


Miss you so much my fren, zaman persekolahanlah
yang paling indah dalam sepanjang hidup
diharap jangan ada yang nangis oke .



- Friendship never end -








Thanks for reading ! Suka ? LIKE ja . Ngee :)

Segmen Saya Nak Doodle Apit



Nickname : GeeGee
Warna : Biru Gelap

Nak Tag :




= Yay ! Dah Join !





Thanks for reading ! Suka ? LIKE ja . Ngee :)

Aku Dan Lappy



Yeahh . Abang Apit buat segmen lg :)
kalau nak join boleh la klick banner kat atas

Nickname : GeeGee
Warna Fav : Warna doodle nih laaa
Jenama Lappy : HP

Nak tag dua org nih 




Thanks for reading ! Suka ? LIKE ja . Ngee :)

Copyright All Right Reserved And Fully Own By GeeGee