Pespi menyebabkan HIV ?

Kenal ka minuman d atas nih ?
mustahil laa tak kenal,
lau pegi KFC yang diminum ini jua
tapi beza nya tue tuh pepsi ori ni pepsi twist
mana lg sedaap twist laa opcoz :)

Oke, tyme aku tdur td,
adik lelaki aku bising2,
punyaa lah aku marah dea ckp sal pepsi nih
besa laaaa tue budak2
(budak kerr 12 tahun daa)
ngam2 lg aku ada beli pepsi twist nih aku letak kat freezer
dea kata : jangan minum pepsi tue sebab
ada pekerja d kilang pepsi tue suntik darahnya
masuk dlm minuman and pekerja tue HIV +
addaaaiii, pikir aku budak kaa mau percaya ckpnya
so aku search laa google
betul juga gosip tue
byk tersebar d negara barat


Oke nih gmbar dea, click untuk lebih jelas oke ?
Sebenarnya manalah HIV boleh merebak d luar anggota badan
HIV merebak dlm darah jaa laa
sdah aku bgtau adik aku mcm tue,
oke tak apa, dea tetap juga mau percaya gosip tue
suka hati mu laaa aku kata ~


sama dengan jawapan org barat,
tengok, even orang tu dah terkena HIV
kao minum pun tak ada apa2 jua
mana ada HIV dlm minuman !
HIV dalam darah laa :)

Oke, readers jangan takut oke,
Pepsi kaa, Cola kaaa
tak akan menyebarkan penyakit HIV
kalau seks bebas maybe laaa
hahahaha !

Now, jangan lah percaya if member2 kata
pepsi bole menyebabkan HIV oke
Palsu lah gosip tue !
Enjoy laaa, pepsi mimang sedaap bha !



Thanks for reading ! Suka ? LIKE ja . Ngee :)

3 comments:

Arol Mubin said...

Haha! Macam2, minum pepsi pun boleh kena HIV? Kalau tak silap, HIV berjangkit melalui persetubuhan.

GeeGee said...

@Arol Mubin hahahaha, tue laaa, ngade2 jaaa . kat atas pun ada tulis jua kan, lau seks bebas maybe laaa :)

Pondok Usang said...

okeh.. sudah follow adik juge.. wahh, bahayanya.. sudah tidak minum air bekarbonat lagi..

Copyright All Right Reserved And Fully Own By GeeGee